Honlap készítés (webdesign)

Az Ön honlapjának elkészítése során legfőbb célunk az, hogy jól használható, könnyen áttekinthető, esztétikus internetes oldalt hozzunk létre.

Fontosnak tartjuk, hogy ne egy animált elektronikus névjegykártya, hanem az ügyfelünket bemutató, lényegre törő, informatív, jól felépített honlap keletkezzen.

Tudjuk, hogy hiábavaló a szép és jó honlap, ha senki sem látogatja. Már a fejlesztés során figyelünk arra, hogy az elterjedt keresők az Ön oldalára vezessék az érdeklődőt. Ennek megfelelően keresőoptimalizálást végzünk el az Ön honlapjának elkészítése során.

Az oldal megjelenésében is egységes, a megrendelő cég arculatához illeszkedő (névjegykártyán, egyéb dokumentumokon használt emblémával, preferált színekkel harmonizáló) látványt igyekszünk megtalálni, illetve kialakítani.

Az általunk használt korszerű technológiáknak köszönhetően garantáljuk, hogy (az elterjedt operációs rendszerek bármelyikével, tetszőleges böngészőprogrammal, akár mobiltelefonnal megtekintve) a honlap megjelenése minden igényt kielégítsen. A fentieken kívül külön figyelmet fordítunk arra, hogy a látássérült felhasználók is tudják használni oldalainkat.

Weboldal-üzemeltetés szolgáltatásunkkal együtt a megfelelő rendelkezésre állást, a kis válaszidőket, a könnyen megjegyezhető címeket, a folyamatos frissítés lehetőségét, ezáltal a naprakészséget is biztosítjuk, így elérhetjük, hogy az érdeklődő többször visszatérjen a honlapra.

Add this
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!