Szoftverfejlesztés

Az egyedi szoftverfejlesztésben eddig szerzett tapasztalatunk (5 év banki szoftverfejlesztés, 7 év intranetes szoftverfejlesztés) garancia arra, hogy Önt olyan ügyviteli szoftverekhez juttatjuk, amelyek átgondoltsága, funkcionalitása, használhatósága és technológiája révén az Ön cége motorjává válnak.

Tevékenységeink:

  • Egyedi szoftverek tervezése
  • Egyedi szoftverek fejlesztése
  • Támogatjuk szoftvereinek integrálását más, külső rendszerekkel
  • Az elkészült szoftverekre garanciát vállalunk, terméktámogatást nyújtunk
  • Elvégezzük a programot használók betanítását
  • Előző szoftveréből átmentjük az adatokat

Szoftvertervezés

A szoftverfejlesztés is mérnöki tevékenység. Minden bizonnyal senki sem építene tervrajz nélküli házakat. A számítógépes szoftverekkel is ez a helyzet. Egy nem megfelelően megtervezett, átgondolt rendszer könnyen ellenőrizhetetlenné, kezelhetetlenné, nehezen továbbfejleszhetővé válik. Ezért mi a munkánkat az Ön szoftverének megtervezésével kezdjük. Amíg a Megrendelő nem elégedett a tervekkel, a lényegi fejlesztéseket nem kezdjük el, ezáltal garantáljuk azt, hogy Ön azt kapja, amit szeretne.

Funkcionalitás

Rendszereink összetett üzleti folyamatokat képesek kezelni, csökkentik az ismétlődő munkafázisokat, ütemezetten hajtanak végre technikai (pl. nyomtatás/fax vagy email küldése) és üzleti feladatokat (riportkészítés, más rendszerekkel való adatcsere stb). Szoftvereinket úgy készítjük el, hogy a felhasználónak csak olyan tevékenységekkel kelljen törődni, amelyek az üzleti folyamatban egyedi esetként jelentkeznek.

Használhatóság

Rendszereink tervezésében, kivitelezésében elsődlegesek a felhasználó szempontjai. A felületeket, a folyamatokat úgy tervezzük meg, hogy a felhasználónak természetes legyen a szoftver használata, minden körülmény között. Tudjuk, hogy csak ekkor válhat a rendszer olyan segítővé, amilyet a megrendelő megálmodott.

Szoftverfejlesztés

Szoftvereink fejlesztésekor a legkorszerűbb, legelegánsabb megoldásokra épülő technológiákat használjuk. Szempontjaink a technológiák megválasztásakor:

  • Felhasználói élmény: olyan felhasználói felületeket kell megvalósítanunk, melyek gyorsak, funkciógazdagok, esztétikusak
  • Hordozhatóság: Windows, Linux és egyéb elterjedt operációs rendszereken is működjön.
  • Szabványosság: legyen nyílt, készüljön elérhető specifikációval.
Add this
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!